Jeg brænder for rengøringsmidler – gør du?

Hold da helt op, hvor har jeg glædet mig til at skrive mit første blogindlæg på rentmedemil.dk. De sidste 4 måneder, har jeg nemlig brugt på at gøre alt klar til at åbne huma.dk – min webshop med salg af rengøringsmidler. Lige siden de første tanker om HUMA blev sået, har planen nemlig været, at jeg ville begynde at dele min viden, tips og tricks med dig. Tanken med HUMA er nemlig ikke blot at sælge billige rengøringsmidler, men at sælge smarte produkter, som kan gøre en forskel når du gør rent.

Her på bloggen vil jeg derfor vise dig, hvordan du smartest muligt kan gøre rent. Ved at vælge de rette produkter og teknikker, kan du nemlig gøre både bedre og mere effektivt rent.

Jeg vil blandt andet komme ind på:

  • Alt det gode grej, som gør rengøringen til en leg
  • Hvilke rengøringsmidler som du skal bruge hvornår
  • Hvordan du helt kan undgå rengøringsmidler – til glæde for miljø og sundhed
  • Hvordan du passer på miljøet når du gør rent
  • Hvordan du kan fjerne pletter, kalk og andet som kan ”drille”

…og selvfølgelig meget meget mere. Som det er nu, forventer jeg at de fleste kunder på webshoppen, vil blive erhvervskunder. Tanken er derfor, at bloggen her skal være min primære platform, for rengøringstips til helt almindelige mennesker. Har du derfor et spørgsmål eller en problemstilling, er du meget velkommen til at skrive til mig – så skal jeg gøre mit bedste for at hjælpe dig videre.

Ellers er der ikke meget andet at sige, end at jeg glæder mig til at komme ”rigtigt” i gang. De første blogindlæg vil blive skrevet og udgivet inden for de kommende dage, og nogle af dem vil sørge også indeholde et par videoer som er skudt til formålet. De første par videoer har jeg skudt i mit køkken, og de handler henholdsvis om rengøring af induktionskogeplader, samt de mange fordele der er ved at vælge en pyrolyseovn.

Tak fordi at du læser med

Emil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *